🎥 📷 Ineos Grenadiers stelt nieuw shirt met Belgische link voor: "Dit is hoe het voelt om snel te zijn"

Ineos Grenadiers stelt nieuw shirt met Belgische link voor: "Dit is hoe het voelt om snel te zijn"

🎥 📷 Ineos Grenadiers stelt nieuw shirt met Belgische link voor: "Dit is hoe het voelt om snel te zijn"
Foto: © photonews

Bij Ineos Grenadiers zijn ze klaar om te knallen in een gloednieuw shirt. Er is ook een Belgische link met de outfit van Ineos voor 2022. Samen met het Belgische bedrijf Bioracer heeft het Britse team een nieuwe tenue voor volgend jaar ontworpen.

Het resultaat wordt voorgesteld met een filmpje en foto's op de sociale media van Ineos Grenadiers. "Knipper met je ogen en je hebt het gemist. Dit is hoe het voelt om snel te zijn", staat er op Twitter bij het filmpje. Het nieuwe shirt van Ineos is donkerkleurig, met rode accenten op schouderhoogte en aan de zijkanten. De letters van de sponsors zijn dan weer in het wit gedrukt. 

"Onze groeiende ambitie vraagt om een meer actieve rol in de spotlights", zegt Danny Segers, de CEO van Bioracer. "Ineos Grenadiers steekt er een heel jaar bovenuit in het internationale peloton, we zullen het Bioracer-logo dus vaak op het podium zien."

In een andere tweet kan de nieuwe outfit van Ineos op enkele foto's nog van naderbij bekeken worden. "Ik ken Danny en Bioracer al lang en bewonder al lang wat ze doen", aldus Dave Brailsford. "Ik heb altijd gehoopt dat we op een dag zouden samenwerken en ik ben oprecht verheugd dat die dag nu daar is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties