📷 De roze tinten bij Evenepoel, Benoot in shirt Jumbo-Visma,...: renners pronken in nieuwe outfit voor 2022

📷 De roze tinten bij Evenepoel, Benoot in shirt Jumbo-Visma,...: renners pronken in nieuwe outfit voor 2022
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

2021 is dood, lang leve 2022. Zo vatten verschillende renners het ook op. Evenepoel, Benoot en nog vele anderen pronken op hun sociale media al in de nieuwe outfit die ze in het nieuwe jaar mogen dragen. Het valt dubbel zo hard op als die erg verschilt van die van vorig jaar.

In het geval van Remco Evenepoel is Deceuninck-Quick.Step uiteraard Quick-Step Alpha Vinyl geworden. Het is wel nog dezelfde ploeg, maar de roze tinten op shirt en broek merk je toch al snel op bij de foto die Evenepoel op zijn Instagrampagina postte.

Nog opvallender zijn de foto's van de renners die van ploeg veranderd zijn en ineens in een volledig ander tenue fietsen. Tiesj Benoot bijvoorbeeld heeft het zwart en blauw van DSM ingeruild voor het geel en zwart van Jumbo-Visma. En Victor Campenaerts is na enkele omzwervingen weer te herkennen in de rood-zwarte kleuren van Lotto Soudal.

Als we de blik richten op het buitenland, is de nieuwe outfit van Bora-Hansgrohe één van de opmerkelijkste. Sam Bennett heeft 'm alvast al eens aangetrokken: de Ierse sprinter zal niet langer de tenue van Deceuninck-Quick.Step dragen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties