'Nog eens bevestiging: Visma-Lease a Bike haalt opnieuw een wereldtopper binnen'

'Nog eens bevestiging: Visma-Lease a Bike haalt opnieuw een wereldtopper binnen'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Visma-Lease a Bike haalt ieder jaar bijzonder sterke renners binnen. Dat lijkt ook volgend jaar het geval te zijn.

Transfers mogen in het wielrennen pas op 1 augustus worden aangekondigd, maar bij Visma-Lease a Bike hebben ze het grootste deel van hun huiswerk al klaar. De Nederlandse ploeg heeft al 24 renners onder contract staan. 

Daarbij komen er al zeker vier renners over van het opleidingsteam, namelijk Brennan Matthew (18), Tijmen Graat (21), Menno Huising (20) en Jorgen Nordhagen (19). Veel plek is er niet meer in de ploeg. 

Simon Yates op weg naar Visma-Lease a Bike

Victor Campenaerts (Lotto Dstny) en Axel Zingle (Cofidis) lijken al bijna zeker de overstap te maken naar Visma-Lease a Bike. En ook de Brit Simon Yates (Jayco AlUla) is op weg naar de Nederlandse formatie. 

HLN en GCN hadden eerder al gemeld dat Yates voor twee jaar zou tekenen bij Visma-Lease a Bike, nu bevestigen La Gazzetta dello Sport en GCN opnieuw het nieuws over de transfer van Yates naar de ploeg van Van Aert. 

Yates won dit jaar een rit en het eindklassement in de AlUla Tour. Vorig jaar werd Yates de 31-jarige nog vierde in Parijs-Nice en de Tour. De Brit moet naast Vingegaard een kopman worden voor het klassement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties