Wanty-Groupe Gobert rekent in de Driedaagse op ex-winnaar van 2014: "Eerste rit bepalend"
Redactie
| 0 reacties

Wanty-Groupe Gobert rekent in Driedaagse op Guillaume Van Keirsbulck

Wanty-Groupe Gobert rekent in de Driedaagse op ex-winnaar van 2014: "Eerste rit bepalend"

Wanty-Groupe Gobert hoopt de komende drie dagen te scoren in de Driedaagse De Panne-Koksijde. In de sprintetappes rekent ploegleider Hilaire Van der Schueren op Kenny Dehaes, voor het algemene klassement wordt er op ex-winnaar Guillaume Van Keirsbulck gerekend.

Van der Schueren is gematigd positief over de voorbije klassiekers. "De evaluatie van de voorbije drie wedstrijden oogt gebalanceerd", opent hij. "In Dwars door Vlaanderen was het niet goed. Daarin moeten we eerlijk zijn. In de E3 Harelbeke op vrijdag kenden we te veel pech om mee te spelen. Gelukkig hebben we het drieluik met een positieve noot kunnen afsluiten in Gent-Wevelgem."

In de Driedaagse volgt er een nieuwe kans voor zijn renners. "In de Driedaagse De Panne bekijken we het dag per dag. Die eerste rit is bepalend voor het klassement. Uiteraard zullen we voormalig winnaar Guillaume Van Keirsbulck hier uitspelen. Maar alles hangt af van de eerste etappe. Hopelijk blijven we in ieder geval bespaard van pech."

Richting Ronde

"Voor de spurtersetappe op woensdag hebben we meerdere ijzers in het vuur, maar in principe mikken we daar op Kenny Dehaes. Hij toonde met een derde plek in Handzame Classic dat hij goed op dreef is. Richting de Ronde kan je in deze Driedaagse nog een paar ultieme percentjes vorm bijkweken, maar aan de basis valt niets meer te doen", besluit de ploegleider.

De selectie van Wanty-Groupe Gobert: Frederik Backaert, Jérôme Baugnies, Kenny Dehaes, Mark McNally, Danilo Napolitano, Andrea Pasqualon, Robin Stenuit en Guillaume Van Keirsbulck

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/03/2020 - 29/03/2020 Ronde van Cataloniƫ
29/03/2020 Gent-Wevelgem
01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland

Nieuwste reacties