Wout Van Aert verwelkomt ex-ploegmaat van Oliver Naesen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wout Van Aert verwelkomt ex-ploegmaat van Oliver Naesen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Veranda's Willems-Crelan heeft vrijdagavond een nieuwe renner voorgesteld. De Australiër David Tanner zal vanaf 1 juli de rangen versterken bij de ploeg van Nick Nuyens.

David Tanner reed in 2016 voor het Zwitserse IAM Cycling. De Australiër kwam in september van dat jaar zwaar ten val en keek tegen een lange revalidatie aan. Zo vond hij ook geen nieuwe ploeg voor 2017. Maar die is er uiteindelijk toch gekomen met dank aan Nick Nuyens.

Zelf is de renner ook blij met zijn nieuwe ploeg. "Na mijn ongeval werkte ik enorm hard om weer mooie prestaties te kunnen neerzetten", klinkt het. "Mijn conditie is goed en ik voel dan ook dat ik klaar ben om me te mengen in de strijd."

Nuyens dankbaar

"Ik ben Nick Nuyens en het team enorm dankbaar voor de kans die ze mij geven en wil hen dan ook bedanken met goede resultaten. Mijn ervaring kan een belangrijke rol spelen in de resterende wedstrijden. Als ik kijk naar de laatste wedstrijden van het team belooft het nog een mooi einde van het seizoen te worden", besluit Tanner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties