Van Avermaet & co weten meteen terug wat koers is: "Het was een beetje een chaos"

Van Avermaet & co weten meteen terug wat koers is: "Het was een beetje een chaos"
Foto: © photonews

De eerste etappe van de Ronde van Valencia is meteen een interessante test gebleken. Doorheen de dag waren er dan wel niet al te veel uitdagingen, op het einde waren die er des te meer. Dat moest ook Greg Van Avermaet toegeven na zijn eerste wedstrijddag in 2020.

Van Avermaet is blij om opnieuw aan koersen toe te komen en zich weer te kunnen meten met andere wielrenners. "Het is altijd goed om terug op de fiets te zitten en de eerste koers is altijd iets speciaal. Het was een redelijk gemakkelijke rit, met een hectische finale."

Aangezien het een vlakke etappe was, beslisten ze bij CCC om Trentin uit te spelen. "Ik heb geprobeerd om  Matteo Trentin zoveel mogelijk te helpen. Maar het was niet simpel, want er waren veel bochten en rondpunten in de laatste kilometers. Het was een beetje een chaos."

Zo kwamen ze ondanks de goede wil bij de ploeg van Van Avermaet niet in de buurt van de dagzege. "Ik denk dat we zoveel mogelijk geprobeerd hebben. We zullen zien wat nog komt in de volgende dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties