Lotto-renner Nikolas Maes en zijn echtgenote maken persoonlijk drama mee
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 71 reacties
Lotto-renner Nikolas Maes en zijn echtgenote maken persoonlijk drama mee
Foto: © photonews

Wat leven we mee met Nikolas Maes en zijn vrouw Katrijn. Het koppel was in blijde verwachting van de geboorte van hun tweede zoontje. Kort voor de datum van de voorziene bevalling hebben Nikolas en Katrijn verschrikkelijk nieuws gekregen: hun zoontje is overleden.

Ze hebben al een zoontje, Médard. Dit zou dus hun tweede kindje worden en ze waren van plan om het de naam Maurice mee te geven. Twee dagen voor de voorziene geboorte is het hartje van Maurice echter gestopt met kloppen.

Hartverscheurend, en dat blijkt ook uit het bericht op Instagram van Nikolas Maes, waarin hij zich richt tot zijn ongeboren zoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve Maurice, We keken zo hard uit naar jouw komst en hadden zoveel plannen met ons viertjes. Enkele dagen voor jouw geplande geboorte, kregen we als een donderslag bij heldere hemel te horen dat jouw hartje plots gestopt was met kloppen. Onze wereld stond stil en tot op heden lijkt het nog steeds zo onwerkelijk. Nooit gedacht dat onze eerste foto samen, meteen ook één van de laatste zou zijn. We zijn super trots op jou kleine man en hopen dat je de warmte en pure liefde die we voor jou koesteren, hebt kunnen voelen tijdens de momenten die we samen konden doorbrengen. We beloven je dat we héél veel over jou gaan vertellen aan jouw broertje Médard, dat je voor altijd dicht bij ons en in onze gedachten zal zijn en dat we jou overal mee naartoe nemen. We zien je zo graag. Voor altijd in ons ūüĖ§ en voor altijd ons 2de zoontje. Ooit zien we jou hierboven terug. Dikke zoen, Papa, mama en trotse broer Médard

Een bericht gedeeld door Nikolas Maes (@nikolasmaes) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechi√ę
08/08/2020 Milaan - San Remo
12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 

Nieuwste reacties