Christopher Froome klopt Dylan van Baarle in 'Afrikaanse Strade Bianche'

Christopher Froome klopt Dylan van Baarle in 'Afrikaanse Strade Bianche'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Veel gelegenheid om wedstrijdritme op te doen heeft Christopher Froome sinds zijn revalidatie nog niet gekregen. Hij laat het zijn gemoed alvast niet te veel aantasten. Wellicht ook omdat hij niet in Europa vertoeft en toch met iets minder beperkingen te maken krijgt.

In het Verenigd Koninkrijk stapelt het aantal besmettingen zich stilaan ook fel op. De overheid heeft er de bevolking ook nog niet al te veel maatregelen gekend. Nederland kent eveneens problemen met het coronavirus. Ploegmaats Christopher Froome en Dylan van Baarle hebben besloten niet naar hun respectievelijke thuislanden af te zakken.

Ze bevinden zich momenteel allebei op Afrikaanse bodem. Daar beginnen er nu stilaan ook meer positieve gevallen te komen, terwijl dat fenomeen in Azië en Europa al lang aan de gang is. Er mag alleszins nog buiten getraind worden.

Froome en Van Baarle hebben onverharde wegen opgezocht voor hun trainingstocht, om er zo een beetje hun eigen Strade Bianche van te maken, aangezien de Italiaanse eendagskoers nog niet is kunnen doorgaan. Froome wist hun wedstrijdje te winnen, zo zweert hij toch op zijn Twitteraccount.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties