Ben Hermans heeft operatie goed doorstaan en gaat zich alweer inzetten voor het goede doel
Redactie
| 0 reacties

Ben Hermans nogmaals geopereerd aan de schouder

Ben Hermans heeft operatie goed doorstaan en gaat zich alweer inzetten voor het goede doel
Foto: © photonews

Onlangs liet Ben Hermans weten dat zijn schouder opnieuw onder het mes moest als gevolg van zijn zware valpartij in de Tour Down Under. Die operatie heeft dinsdag plaatsgevonden. Het gaat blijkbaar goed met Hermans, want hij zit alweer op de rollen.

Ben Hermans heeft op zijn Instagrampagina een foto gepost van een training op de rollen in een verscheurd t-shirt. "Ik mag nog niet op straat rijden na mijn operatie van voorbije dinsdag, maar ik kan tenminste wel buiten rijden in de zon. De koersoutfit van mijn laatste koers in de Tour Down Under leek mij praktisch om te vermijden dat ik druk zet op de wonde", geeft hij ook enige toelichting.

Dat hij deze week nog onder het mes ging, betekent dus niet dat Hermans gaat stilzitten. Integendeel, zondag gaat hij alweer meedoen aan een Zwift-ride van Israel Start-Up Nation voor een goed doel: namelijk om zoveel mondmaskers in te zamelen.

Dat bevestigt zijn ploeg ook. De rit op Zwift begint zondag om 15u30 en Hermans roept iedereen op om mee te doen. "We moeten helpen op elke mogelijke manier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties