Interview Dylan Teuns blij met lovende woorden van ploegmaat: "Toffe kerel" en "Het klopt volledig"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Dylan Teuns blij om deel uit te maken van Dream Team Heinrich Haussler

Dylan Teuns blij met lovende woorden van ploegmaat: "Toffe kerel" en "Het klopt volledig"
Foto: © photonews

Het blijkt nog maar eens wat voor een gewaardeerde renner Dylan Teuns is binnen het geheel van Bahrein-McLaren. Onlangs stelde Heinrich Haussler zijn Dream Team op van renners met wie hij al had samen gereden. Ook Dylan Teuns werd daarin opgenomen.

"Ik wist dat dat redelijk recent verschenen was. Mijn moeder had me hierover verteld. Ik wil het zeker zelf wel eens lezen", vertelt Dylan Teuns aan Wielerkrant. De twee teamgenoten komen ook goed overeen. "Heinrich is echt een toffe kerel om als ploegmaat te hebben."

Haussler gaf er ook een beschrijving bij waarom hij voor welke renner koos. Bij Teuns haalde de Australiër aan dat hij goed zijn eigen streng kan trekken en ook resultaten kan halen in een ploeg die niet volledig rond hem gebouwd is. Ook de koelbloedigheid in de koers zou één van de sterke punten zijn van Teuns.

Dylan Teuns Heinrich Haussler
© photonews

"Die mooie woorden horen, dat is altijd plezant", reageert Teuns. En gaat hij ermee akkoord dat hij een zelfstandige renner is? "Het klopt volledig. Iedereen heeft wel een ploeg nodig, maar in positioneren ben ik redelijk goed."

En is het ook zo dat niets hem lijkt te deren tijdens de koers, zoals Haussler aangeeft? "Dat kan wel, ja. Ik geniet er echt van als ik koers. Als je dan het hoofd kunt koelhouden - want in de koers zit je toch steeds een beetje in een stressituatie -, dan is dat altijd positief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties