šŸŽ„ Nieuwe Giant-fiets van Van Avermaet is al geluksbrenger gebleken: "Soms is het meer mentaal"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Uitstekende uitslagen in Canada gaven Van Avermaet meteen goed gevoel op Giant-fiets

šŸŽ„ Nieuwe Giant-fiets van Van Avermaet is al geluksbrenger gebleken: "Soms is het meer mentaal"

Greg Van Avermaet is bij CCC al met heel wat problemen geconfronteerd geweest, maar het is ook niet allemaal slecht. Bijvoorbeeld de materiaalkeuze waar hij beroep op kan doen is erg hoog aangeschreven. Over zijn nieuwe Giant-fiets is Van Avermaet al helemaal tevreden.

Van Avermaet rijdt op zijn nieuwe Giant TCR sinds september vorig jaar. Hij behaalde er meteen klinkende uitslagen mee in de Canadese koersen: een derde en een eerste plaats. Dat heeft geholpen om ook daarna het goede gevoel op deze fiets te behouden.

"Het is altijd leuk om te winnen met een nieuwe fiets", zegt Van Avermaet in een filmpje van Giant. "Ik heb 'm voor het eerst uitgeprobeerd in Montréal en Québec. Ik had meteen goede resultaten. Soms is het ook meer mentaal. Als je er bij de eerste koers een goede uitslag mee haalt, is het gemakkelijker om ook de volgende koersen op die fiets te presteren."

Na zijn overwinning in Montréal eindigde Van Avermaet ook nog in de top tien in de Primus Classic. Dit jaar zaten er nog niet veel denderende uitslagen op de Giant-fiets in, maar dat heeft natuurlijk meer te maken met de coronacrisis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta
30/08/2021 - 05/09/2021 BinckBank Tour
31/08/2021 Clasica San Sebastian

Nieuwste reacties