Belgische ISN-ploegleiders: "Froome zal ploeg naar hoger niveau tillen" en "Renner als Greg kan je altijd gebruiken"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Demol en Van Lancker juichen komst Froome toe

Belgische ISN-ploegleiders: "Froome zal ploeg naar hoger niveau tillen" en "Renner als Greg kan je altijd gebruiken"
Foto: © photonews

De Belgen die actief zijn bij Israel Start-Up Nation gaan een bijzondere tijd tegemoet. Zo is er bij de renners een Belgische delegatie, maar ook bij de ploegleiding in de personen van Dirk Demol en ERic Van Lancker.

Zij verwelkomen volgend jaar Chris Froome in de ploeg. " Iedereen heeft ­natuurlijk een woow-gevoel, er komt straks een echte topper bij", aldus Demol in GvA. "Hij zal de ploeg naar een hoger niveau tillen", voorspelt Van Lancker.

Demol treedt hem bij. "Dat is wat kopmannen van dat kaliber doen. Ik heb ­gewerkt met ­Armstrong, met Contador en Cancellara. Zo’n mannen geven iedereen een boost, door hun prestaties, maar ook door hun persoonlijkheid. Dat zal bij Froome niet ­anders zijn."

Greg Van Avermaet
© photonews

Israel Start-Up Nation zou ook geïnteresseerd zijn in Greg Van Avermaet. Is er nog ruimte om ook hem er bij te halen? "In ­eerste instantie zal er nu gebouwd worden rond Froome. Maar een renner als Greg kan je altijd gebruiken", besluit Van Lancker. "We zijn al heel blij met de komst van Froome, maar toprenners heb je nooit te veel", vervolgt Demol. "En Van Avermaet is en blijft een toprenner."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties