Lotto-Soudal maakt selectie bekend voor Strade Bianche met bijzonder aantrekkelijk deelnemersveld

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Lotto-Soudal maakt selectie bekend voor Strade Bianche met bijzonder aantrekkelijk deelnemersveld
Foto: © photonews

Ook in het vrouwenpeloton is het uitkijken naar de eerste grote koersen. Zaterdag is het zover met de Strade Bianche. En heel wat toppers staan al zeker aan de start.

Vorig jaar zette Annemiek Van Vleuten de Strade Bianche naar haar hand. Na een knappe solo won ze met meer dan een halve minuut voorsprong op Langvad, Niewiadoma vervolledigde het podium.

De winnares én het nummer drie van vorig jaar zijn er ook anno 2020 zeker bij, terwijl met Marianne Vos, Ashleigh Moolman-Pasio, Anna Van Der Breggen (winnares in 2018) en Chantal Blaak nog toppers uit de top-10 van vorig jaar erbij zijn.

CCC-LIV (Vos, Moolman), Mitchelton-Scott (Van Vleuten, Spratt), Sunweb (Kirchman, Rivera) en Boels (Blaak, Van Der Breggen) hebben zo allemaal minstens twee hete hangijzers in het vuur liggen voor de topkoers.

Lotto-Soudal maakte ook de selectie bekend, met daarbij ook twee Belgen: Julie Van De Velde en de talentrijke Lone Meertens. Zij zijn (voorlopig) de enige Belgen op de startlijst voor de Strade Bianche in een erg internationaal veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta

Nieuwste reacties