Lefevere hekelt communicatie premier en raakt betrokken in Twitterrelletje: "Muggenzifter"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lefevere hekelt communicatie premier en raakt betrokken in Twitterrelletje

Lefevere hekelt communicatie premier en raakt betrokken in Twitterrelletje: "Muggenzifter"
Foto: © photonews

Naast zijn uitstekend werk als CEO van Deceuninck-Quick.Step staat Patrick Lefevere erom bekend zijn standpunten vurig te verdedigen. Dat blijkt ook uit enkele van zijn recente tweets met betrekking tot het coronavirus.

Eerst het politieke aspect ervan. Op de Nationale Veiligheidsraad van woensdag kondigde premier Sophie Wilmès enkele versoepelingen aan, ondanks het stijgende aantal besmettingen. Donderdag verklaar de de eerste minister in de Kamer dan weer dat binnenkort maatregelen wel eens verstrengd kunnen worden.

Volgen wie kan, maar aan Patrick Lefevere - die zich eerder al kritisch uitliet over politici - lijkt het niet meer besteed. "Te zot voor woorden. Vandaag versoepeling, morgen misschien weer strenger", hekelt hij de Belgische regering. "Belgenmop zeker?"

Lefevere plaatste ook een afbeelding van hem en Sam Bennett op Twitter die het glas heffen op de eindzege van de Ier in het puntenklassement in de Tour. Daar reageerde een zekere Cor Schenkenberg, die na het BK al sneerde naar Lefevere dat Keisse en Serry 'slechts' 2 en 3 werden, op als volgt: "Hey jury, waar is je masker?" Waarop Lefevere dan weer antwoordde: "Kun jij drinken met masker misschien, muggenzifter?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
21/10/2020 Driedaagse van Brugge-De Panne
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties