Chris Froome brengt ode na vertrek CEO Team Ineos: "Een groot verlies voor de ploeg en voor de sport"

Chris Froome brengt ode na vertrek CEO Team Ineos: "Een groot verlies voor de ploeg en voor de sport"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Gezien het tegenvallende jaar voor Team Ineos zullen er zeker wijzigingen komen. Chris Froome zal er zelf in 2021 niet meer bij de ploeg zijn en hetzelfde geldt voor Fran Miller. Zij was de CEO van de wielerploeg en legt die functie met onmiddellijke ingang neer.

Dat kondigde ze zelf aan op Twitter. "Na twintig jaar in het wielrennen heb ik wat nieuws. Ik ben vorige woensdag gestopt bij Ineos Grenadiers en ben begonnen in een andere functie binnen Ineos", wist Millar mee te delen. De voormalige CEO van de wielerformatie zal alvast gemist worden door Chris Froome.

Die had lovende woorden voor haar op hetzelfde medium. "Dank aan Fran Millar voor al wat ze voor mij doorheen de jaren gedaan heeft. Ze heeft zo'n enorme rol gespeeld in de successen van de ploeg. Dit is een groot verlies voor de ploeg en voor de sport."

De viervoudig Tourwinnaar kaartte zo haar sportieve verdiensten aan, maar er is ook een groot persoonlijk respect. "Namens mezelf en alle renners waar je zo onvermoeibaar voor hebt gewerkt, wens ik je het beste en alle succes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties