🎥 Zijn strafste toer? Sagan amuseert zich rot in gevechtsvliegtuig: "Bel maar als er plekje is in SpaceX raket naar ISIS"

Peter Sagan amuseert zich rot in gevechtsvliegtuig en heeft al zin om naar ISIS te gaan

🎥 Zijn strafste toer? Sagan amuseert zich rot in gevechtsvliegtuig: "Bel maar als er plekje is in SpaceX raket naar ISIS"
Foto: © photonews

Van Peter Sagan zijn we al één en ander gewoon, maar nu heeft hij zichzelf toch weer overtroffen. De Slovaak plaatste een filmpje op Facebook van zijn vlucht in een gevechtsvliegtuig. Dat is blijkbaar iets waar hij zich de laatste tijd wel vaker mee bezighoudt.

In een twee minuten durend filmpje is te zien hoe Peter Sagan in een gevechtsvliegtuig opstijgt en versnelt tot aan 7,9 G-kracht. De drievoudig wereldkampioen wielrennen kan geregeld de lach niet inhouden, zo hard geniet hij ervan.

In zijn bericht op Facebook richt hij zich ook tot ruimtevaarder Thomas Pesquet. "Ik haalde 7,9 g in mijn recente vlucht in een gevechtsvliegtuig. Het was een woelige vlucht, maar ik ben beter aan het worden en ik blijf trainen. Bel me maar als er plekje vrij is in een SpaceX raket die naar het ISIS vertrekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties