Israel Start-Up Nation rond met zijn ploeg voor 2021, Guardini doet nog jaartje verder op continentaal niveau

Israel Start-Up Nation rond met zijn ploeg voor 2021, Guardini doet nog jaartje verder op continentaal niveau
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Israel Start-Up Nation weten ze nu exact hoe de ploeg er volgend jaar gaat uitzien. Twee renners hebben nog een contractverlenging getekend: Guillaume Boivin en Reto Hollenstein. Hiermee zijn alle plekjes voor de ploeg van 2021 ingenomen.

Israel Start-Up Nation zit nu aan een totaal van 32 renners voor 2021. Daar zullen er dus geen meer bijkomen. Met Guillaume Bovin blijft een renner op post die al vijf jaar aan het team verbonden is. De Canadees gaat nog een zesde en zevende seizoen bij de Israëlische formatie afwerken. Reto Hollenstein kwam over na de fusie met Katusha. De Zwitser tekende eveneens voor twee jaar bij.

Er zullen in 2021 ook vier Belgen voor ISN rijden. Dat zijn Jenthe Biermans, Ben Hermans, Tom Van Asbroeck en Sep Vanmarcke. Van dat kwartet is Vanmarcke de enige nieuwkomer. De ISN-renner op wie de meeste schijnwerpers zullen staan, is uiteraard Christopher Froome.

Ook elders valt er nog een contractverlenging te melden. Andrea Guardini, de Italiaan die nog voor Astana en UAE reed, kwam in 2020 uit voor het continentale Giotti Victoria. Bij deze ploeg heeft de 31-jarige Guardini nu voor één jaar bijgetekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties