Deceuninck-Quick.Step en Ineos delen in de klappen bij valpartijen in Trofeo Laigueglia: "Hopelijk niets gebroken"

Andrea Bagioli en Michal Kiwatkowski kwamen ten val tijdens Trofeo Laigueglia

Deceuninck-Quick.Step en Ineos delen in de klappen bij valpartijen in Trofeo Laigueglia: "Hopelijk niets gebroken"
Foto: © photonews

Deceuninck-Quick.Step en Ineos hadden elk een renner op het podium in de Trofeo Laigueglia, maar hadden ook met pech te maken. Ze zagen ook renners vroegtijdig door een val uitgeteld geraken en daar waren mannen bij die zeker een goede uitslag mochten ambiëren.

Zo kwamen Andrea Bagioli, de winnaar van de Drôme Classic, en Michal Kwiatkowski, vorig jaar nog winnaar van een Tourrit, allebei op dezelfde plaats ten val. Bij beiden kwam er ook een DNF achter hun naam. Na hun val was het niet meer verantwoord om nog verder te rijden.

Het is nog wachten op verdere updates, maar bij Bagioli kwamen er wellicht wel hechtingen aan te pas. Hij liep een gekloven wenkbrauw op en was na zijn val aan het bloeden van aan zijn oog naar de onderkant van zijn gezicht.

Michal Kwiatkowski reageerde zelf kort op Twitter. "Ik heb wat schaafwonden opgelopen, hopelijk heb ik niets gebroken", zegt de Poolse renner van Ineos. Bij Deceuninck-Quick.Step kwam in dezelfde wedstrijd overigens ook Ian Garrison en Pieter Serry ten val.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties