Italiaanse kampioene heeft overwinning dit weekend mede te danken aan Jasper Stuyven: "Zijn gedachte heeft mij geïnspireerd"

Elisa Longo Borghini won dit weekend de Trofeo Alfredo Binda

Italiaanse kampioene heeft overwinning dit weekend mede te danken aan Jasper Stuyven: "Zijn gedachte heeft mij geïnspireerd"
Foto: © photonews

Het voorbije weekend won Elisa Longo Borghini, de Italiaanse kampioene, in haar eigen land de Trofeo Alfredo Binda. Ze haalde het na een solo en in een interview legde ze uit dat ze daarvoor geïnspireerd was door Jasper Stuyven.

Het was een goed weekend voor Trek-Segafredo in Italië. Jasper Stuyven haalde zaterdag al Milaan-San Remo binnen en Elisa Longo Borghini en Matteo Moschetti wonnen zondag de Trofeo Alfredo Binda en Per Sempre Alfredo. 

Elisa Longo Borghini, de Italiaanse kampioene, haalde het na een solo en ze legde uit dat ze geïnspireerd werd door Jasper Stuyven. "Ik ken het parcours goed en toen ik mee op kop zat, dacht ik aan Milaan-San Remo. Jasper zei dat het alles of niets was en ik werd door deze gedachte geïnspireerd", aldus Longo Borghini en staat te lezen bij Wielerflits

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties