Maurits Lammertink heeft gevochten voor wat hij waard was, maar werd op één kilometer van de streep gegrepen: "Ik heb alles gegeven, dus ik ben tevreden"
Nils Wens
| 0 reacties

Maurits Lammertink werd op één kilometer van de streep gegrepen in de Waalse Pijl

Maurits Lammertink heeft gevochten voor wat hij waard was, maar werd op één kilometer van de streep gegrepen: "Ik heb alles gegeven, dus ik ben tevreden"
Foto: © photonews

Maurits Lammertink maakte een zeer goede indruk in de Waalse Pijl. De 30-jarige Nederlander zat mee in de vlucht van de dag en hij bleef uiteindelijk ook als enige over. Hij werd net voor de laatste keer Muur van Hoei gegrepen.

Maurits Lammertink legde na de wedstrijd in een persbericht van Intermarché-Wanty-Gobert uit dat hij van de aangeduide renners was om in de aanval te gaan. "Het is een belangrijke wedstrijd voor de ploeg, dus we wilden iemand meesturen in de vlucht. Loïc Vliegen, Aimé De Gendt en ik waren aangeduid en uiteindelijk ben ik het geworden. Ik voelde dat ik voorin één van de sterkste was, dus heb ik het alleen geprobeerd", aldus Lammertink

Hij werd net voor het einde alsnog gegrepen door de topfavorieten. "Je begint te hopen op een goede afloop, maar veel ruimte hebben we nooit gehad. Je weet dat het moeilijk wordt als je in je eentje moet beuken met de wind op kop. Ik heb alles gegeven, dus ik ben tevreden", concludeerde de 30-jarige Nederlander. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties