"Not my business": Peter Sagan gaat niet dieper in op mogelijke overstap naar Deceuninck-Quick.Step

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
"Not my business": Peter Sagan gaat niet dieper in op mogelijke overstap naar Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Peter Sagan is ook dit jaar een ritwinnaar in een grote ronde. Maar gaat hij naar Deceuninck-Quick.Step volgend jaar of niet? Dat is natuurlijk de vraag waarop heel wat mensen het antwoord willen weten. Sagan houdt zijn kaarten voorlopig dicht tegen de borst.

Na zijn etappewinst in de Giro kon VTM Nieuws Sagan een vraag stellen over de geruchten rond een overstap naar Deceuninck-Quick.Step en bij hem peilen of hij daar al wat over kwijt kon. "Wel, ik weet het nog niet. Het zijn mijn zaken niet, it's not my business."

MANAGER MOET HET REGELEN

Waarmee de drievoudige wereldkampioene de bal volledig in het kamp van zijn entourage legt. "Dat zijn de zaken van mijn manager, hij regelt al die dingen", aldus Peter Sagan. De Slovaak is aan het einde van dit jaar einde contract bij Bora-Hansgrohe.

Als Deceuninck-Quick.Step hem kan binnenhalen, heeft het alvast een garantie op ritwinst in een grote ronde beet. Na zijn zege in de tiende Girorit heeft Sagan nu al voor het zevende jaar op rij een rit gewonnen in een grote ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties