🎥 Dimitri Claeys spreekt Campenaerts en andere ploegmaats vanuit België moed in: "Ongelooflijk wat jullie doen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Dimitri Claeys spreekt Campenaerts en andere ploegmaats vanuit België moed in: "Ongelooflijk wat jullie doen"

🎥 Dimitri Claeys spreekt Campenaerts en andere ploegmaats vanuit België moed in: "Ongelooflijk wat jullie doen"
Foto: © photonews

Qhubeka ASSOS is aan een geweldige Giro bezig: het zit al aan drie ritzeges. Victor Campenaerts was één van de renners die al naar een etappezege knalde. Dimitri Claeys behoort niet tot de Giro-selectie, maar leeft wel enorm mee met de ploegmaats.

Ook van op andere fronten worden de renners en stafleden van Qhubeka ASSOS uit de Giro moed ingesproken. Onder andere door Dimitri Claeys, die dat doet vanuit België. "Jongens, ik ben heel trots op jullie. Het is ongelooflijk wat jullie doen", richt Claeys zich tot zijn teamgenoten.

Het einde van de Ronde van Italië is natuurlijk nog niet blijven gaan. "Gewoon blijven gaan. Gefeliciteerd." Die felicitaties zijn vooral voor de ritoverwinningen: Qhubeka triomfeerde drie keer in vijf etappes, van rit 11 tot en met rit 15. Telkens zat er een dag tussen waarin een andere ploeg een ritje kon meegraaien, maar rit 11, 13 en 15 waren voor Qhubeka.

Het waren Mauro Schmid, Giacomo Nizzolo en Victor Campenaerts die achtereenvolgens voor de overwinningen zorgden. Om even te schetsen hoe belangrijk die zeges zijn: voor aanvang van de Giro had Qhubeka ASSOS nog maar één koers gewonnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
02/10/2021 Meulebeke
03/10/2021 Parijs-Roubaix
03/10/2021 Gieten
06/10/2021 Milaan-Turijn

Nieuwste reacties