Leeggereden Jasper Stuyven ontgoocheld nadat hij (opnieuw) op Mohoric botst: "Dat is klap vooraf"

Jelle Heyman
| 0 reacties
Leeggereden Jasper Stuyven ontgoocheld nadat hij (opnieuw) op Mohoric botst: "Dat is klap vooraf"
Foto: © photonews

Jasper Stuyven zat opnieuw in de goede ontsnapping in de Ronde van Frankrijk. Maar net zoals in de 7e etappe waar hij tweede werd, botste hij ook nu op een sterke Matej Mohoric

.Toen het meer en meer duidelijk werd dat een van de vluchters de onstnapping van de dag zou halen, zat het spel op de wagen vooraan. Slag om slinger probeerden renners weg te geraken of toch een aantal renners te lozen. Ook toen Mohoric all even weg was, regende het aanvallen bij de achtervolgers.

Jasper Stuyven zat steevast mee vooraan maar kon ook niet beletten dat Mohoric naar de zege soleerde. "Het was niet goed genoeg", foetert hij voor de microfoon van Sporza. "Het is het einde van de Tour hé, dan ben je kapot. Dat ik op voorhand voorspelde dat het geen sprint zou worden en ik in de vlucht zou zitten? Dat is klap vooraf", zegt hij zichtbaar gefrustreerd.

"Natuurlijk ben ik ontgoocheld. Je krijgt de kans om een overwinning te pakken, je rijdt elkaar piepedood en toch rijdt er nog iemand weg. Chapeau voor Mohoric", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties