Winnaar Superstrijdlust ziet zijn contract opengebroken worden na goede prestaties in Tour de France

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Winnaar Superstrijdlust ziet zijn contract opengebroken worden na goede prestaties in Tour de France
Foto: © photonews

Goede prestaties in de Tour de France, die worden beloond. De winnaar van de Superstrijdlust zit gebeiteld voor de komende jaren: Franck Bonnamour (rechts op de foto) kan ook de volgende twee jaren bij zijn huidige ploeg blijven.

Bonnamour had sowieso nog een contract tot het einde van 2022. Die overeenkomst is opengebroken en verlengd met nog een extra jaar. "Er is hier een schitterende sfeer, een familiale structuur en ze laten je ook nog toe om mens te zijn. Dat is exact waar ik naar op zoek was", ziet Bonnamour enkel redenen om langer te blijven.

Met het winnen van de Superstrijdlust in de Tour heeft de 26-jarige Fransman uiteraard goede punten gescoord. Voor een Franse ploeg als B&B Hotels is het belangrijk om zich op zo'n manier in de kijker te kunnen zetten. Bonnamour maakte dan ook deel uit van de podiumceremonie voorbije zondagavond in Parijs.

"We beginnen aan een nieuw hoofdstuk in onze nog jonge geschiedenis door het contract van een renner met zo'n potentieel te verlegen", zegt teammanager Jérôme Pineau.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties