Laat Wout van Aert het WK veldrijden aan zich voorbij gaan? "Geen ideale aanloop naar het voorjaar"

Nils Wens
| 0 reacties
Laat Wout van Aert het WK veldrijden aan zich voorbij gaan? "Geen ideale aanloop naar het voorjaar"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert is dinsdagavond voor de derde keer op rij verkozen to Flandrien van het jaar. Van Aert haalde het in de verkiezing voor Merlier en Stuyven. De renner van Jumbo-Visma had het al over zijn doelen voor volgend jaar.

Zo zou van Aert vooral op de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix azen. "Ik ben weer een jaar sterker en heb ook meer ervaring opgedaan, dus deze twee klassiekers staan bovenaan mijn lijstje. Ik wil ze zeker nog eens proberen winnen", legde van Aert uit op de verkiezing van Flandrien 2021 en staat te lezen bij Sporza

Maar moet daarvoor dan het WK veldrijden wijken? "Dit jaar is het WK in de Verenigde Staten en het is anders dan in Oostende. Het is een lange reis, waar ook een jetlag mee gepaard kan gaan, wat zeker geen ideale aanloop zou zijn naar het drukke voorjaar", beseft van Aert. 

"Ik heb nog geen beslissing genomen over het WK veldrijden, maar de klassiekers in het voorjaar zijn prioriteit voor mij en ik ga daar mijn veldritkalender op afstemmen. Het wordt zeker in overweging genomen", aldus de renner van Jumbo-Visma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties