De starttijden van de tijdrit naar Rocamadour: Wout van Aert ruim twee uur na grote concurrent van start

De starttijden van de tijdrit naar Rocamadour: Wout van Aert ruim twee uur na grote concurrent van start
Foto: © photonews

In de tijdrit naar Rocamadour wacht Wout van Aert een kans op een derde ritzege. De starttijden van alle kanshebbers wilden we u niet onthouden.

Een individuele tijdrit van Lacapelle-Marival naar Rocamadour van 40,7 kilometer is de voorlaatste opdracht voor de mannen in deze Tour de France. In deze tijdrit zal de laatste hand gelegd worden aan het algemeen klassement. Vooral belangrijk voor de klassementsmannen die een zo goed mogelijke positie in de top 10 nastreven en die nog bedreigd zien. De kans dat er aan de top drie nog iets verandert, is nihil.

Van Aert Lampaert
© photonews

Vanuit Belgisch standpunt zal er vooral gekeken worden naar de strijd om de dagzege. Yves Lampaert, de winnaar van de openingstijdrit, gaat al om 13u29 van start. Om 14u05 rijdt wereldkampioen Filippo Ganna van het startpodium. Wout van Aert weet dus perfect welke tijden hij moet kloppen wanneer hij eraan begint om 16u16. 

Ook Bissegger (start 14u21) en Küng (start 15u50) kunnen gevaarlijke klanten zijn. De laatste drie renners die zich melden aan het startpodium zijn Geraint Thomas (16u56), Tadej Pogačar (16u58) en Jonas Vingegaard (17u00). Het zou niet verbazen dat zij na een felle strijd om het klassement aan het einde van deze Tour zelf ook nog wel wat puntjes op de i willen zetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5080 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties