📷 Kledijsponsor Quick-Step heeft regenboogtrui van Remco Evenepoel haast helemaal af

Kledijsponsor Quick-Step heeft regenboogtrui van Remco Evenepoel haast helemaal af

📷 Kledijsponsor Quick-Step heeft regenboogtrui van Remco Evenepoel haast helemaal af
Foto: © photonews

Remco Evenepoel heeft al zijn regenboogtrui van de UCI. Er dient bij Quick-Step uiteraard ook een regenboogtrui te komen, die Evenepoel dan kan dragen tijdens wedstrijden.

Er valt overigens geen tijd te verliezen, want op 4 oktober staat Remco Evenepoel al aan de start in zijn eerste wedstrijd als wereldkampioen wielrennen. Dat gaat de eendagskoers Binche-Chimay-Binche worden. Evenepoel zal daar de laatste Belgische koers van zijn ex-ploegmaat Philippe Gilbert mee beleven.

Dat zal Evenepoel dus doen in een regenboogtrui die ook plaatsvoorziet voor de merknaam Quick-Step Alpha Vinyl. De kledijsponsor van de ploeg, Castelli Cycling, heeft niet stilgezeten. Op het Twitteraccount van Quick-Step staat een foto met hoe het truitje van Evenepoel er zou moeten uitzien.

"Nog hier en daar een accentje en dan zal de nieuwe trui van Castelli voor Remco Evenepoel klaar zijn", staat erbij geschreven. Het is nu dus al volop uitkijken naar het moment dat Evenepoel zijn nieuwe outfit voor de eerste keer aantrekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5052 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties