🎥 Afscheid bij Quick-Step: Keisse reed laatste wegkoers als prof, emotionele omhelzing tussen Stijn Steels en Cav

Afscheid bij Quick-Step: Keisse reed laatste wegkoers als prof, emotionele omhelzing tussen Stijn Steels en Cav

🎥 Afscheid bij Quick-Step: Keisse reed laatste wegkoers als prof, emotionele omhelzing tussen Stijn Steels en Cav
Foto: © photonews

Het was zondag een emotionele dag bij Quick-Step, met een afscheid van Iljo Keisse, Stijn Steels en Mark Cavendish, elk op hun manier.

De Memorial Rik Van Steenbergen was de laatste koers van Iljo Keisse als wegrenner. "Ik ben best trots op al de jaren in de ploeg en de erkenning die ik nu krijg van ploegmaats en andere renners in het peloton. Ik heb nog de Zesdaagse van Gent op mijn programma en dan het speciale event in 't Kuipke. Dit hoofdstuk was zeker lang genoeg, ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk." Dat zal er één zijn als ploegleider bij Quick-Step.

In die nieuwe rol zal Keisse dus wel verbonden blijven aan zijn huidige ploeg. Dat zal niet het geval zijn bij Stijn Steels en Mark Cavendish. Zij zetten hun actieve carrière wel voort, maar het is nog niet bekend bij welke ploeg dat kan en zal gebeuren. Ze namen afscheid van de ploeg en van mekaar met een intense knuffel. Vooral bij Steels liepen de emoties hoog op. "Bedankt voor al die mooie momenten", tweette de helper.

Mark Cavendish werd nog tweede in zijn laatste koers voor Quick-Step, achter winnaar Tim Merlier. "Ik ben teleurgesteld dat ik mijn laatste koers bij Quick-Step niet kon winnen, maar ben trots op de jongens en op hoe we gereden hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5093 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties