🎥 De Belgische ploegen maken hun selectie voor Le Samyn bekend

🎥 De Belgische ploegen maken hun selectie voor Le Samyn bekend
Foto: © photonews

Dinsdag is het Le Samyn. De Belgische ploegen hebben hun selectie al bekend gemaakt.

Soudal Quick-Step kan Kasper Asgreen na zijn ziekte recupereren. Fabio Jakobsen is de kopman binnen de selectie. Daarnaast staan ook Michael Morkov, Jannik Steimle, Martin Svrcek, Stan Van Tricht en Warre Vangheluwe aan de start. Die laatste komt over van de opleidingsploeg. 

Ook Alpecin-Deceuninck maakte zijn selectie al bekend. Sören Kragh Andersen is er de kopman. Ook Dries De Bondt, Lionel Taminiaux, Ayco Bastiaens en Timo Kielich staan aan de start. 

Bij Intermarché-Circus-Wanty zijn Dries De Pooter en Baptiste Planckaert de Belgen binnen de selectie. Ook Mike Teunissen en Taco van der Hoorn zullen Le Samyn rijden. 

Lotto Dstny staat net als in de Omloop Het Nieuwsblad met een volledig Belgische selectie aan de start. Onder meer Victor Campenaerts en Florian Vermeersch behoren tot de selectie. 

Bingoal WB zal met 4 Belgen aan de start staan. Dorian De Maeght, Ludovic Robeet, Guillaume Van Keirsbulck en Luca De Meester.

De selecties van Flanders-Baloise en Tarteletto-Isorex zijn dan weer volledig Belgisch. Flanders-Baloise start met Ruben Apers, Alex Colman, Vincent Van Hemelen, Gilles De Wilde, Milan Fretin, Ward Vanhoof, Vito Braet. Tarteletto-Isorex start met Timothy Dupont, Maxime De Poorter, Andreas Goeman, Jacob Relaes, Brent Van De Kerkhove, Mauro Verwilt en Kobe Vanoverschelde. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties