Jelle Wallays houdt er naast wielrennen nog een bijzondere activiteit op na
Redactie
| 2 reacties

Jelle Wallays baat samen met zijn vriendin een B&B uit

Jelle Wallays houdt er naast wielrennen nog een bijzondere activiteit op na
Foto: © photonews

Er zijn best wel een aantal wielrenners die naast hun feitelijke job ook al met andere dingen bezig zijn en bijvoorbeeld een eigen zaak hebben. Ook Jelle Wallays past in dat rijtje. Wie eens zin heeft in een bed and breakfast, kan bij de renner van Lotto Soudal terecht.

Uiteraard in coronatijden even niet, maar anders houdt Wallays er wel van om alles tip top in orde te maken voor de gasten. Het Nieuwsblad ging voor deze hele crisis uitbrak eens op bezoek in zijn B&B. Wallays baat die samen uit met zijn vriendin David Vé in het West-Vlaamse Staden.

Het koppel houdt er zich aan om alles te voorzien waar vraag naar is. "Een deftig bed, goede wifi, grote tv's en genoeg stopcontacten. Alles wat wij renners op hotel niet vinden, is hier wel", houdt Wallays een prima reclamepraatje.

KNIEBLESSURE

Wallays zit er niet mee in om ook in normale omstandigheden doorheen het wielerseizoen een handje toe te steken. "Van één uur koffiezetten ga ik niet minder presteren", klinkt het. Dat er momenteel geen wedstrijden doorgaan, is voor Wallays overigens niet al te erg. Zo krijgt hij de tijd om volledig te herstellen van zijn knieblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties