Ben Hermans wacht binnenkort opnieuw operatie en de laatste fase van zijn revalidatie
Redactie
| 5 reacties

Ben Hermans moet binnenkort opnieuw geopereerd worden aan de schouder

Ben Hermans wacht binnenkort opnieuw operatie en de laatste fase van zijn revalidatie
Foto: © photonews

Deze periode zonder competitie zorgt er alvast voor dat Ben Hermans niet al te veel wedstrijden hoeft te missen. Al betekent dat niet dat het geen zware periode is voor hem. Hij is nog altijd herstellende van de complexe schouderfractuur die hij opliep in de Tour Down Under.

Doe daar alle maatregelen vanwege het coronavirus nog eens bij, dan kan een mens al eens neerslachtig worden. Al wil Hermans daar niet van weten. "Er is niets beter dan met de fiets gaan rijden in deze tijden. Gewoon elke dag wat beweging om de spirit hoog te houden", post de renner van Israel Start-Up Nation op Instagram.

Wat betekent dat juist in zijn geval? "Enige vorm opbouwen en me terug comfortabel voelen met mijn schouder. Het is niet gemakkelijk en het is even moeilijk als we verwacht hadden. Binnenkort zal ik opnieuw een operatie aan de schouder moeten ondergaan", laat Hermans weten.

Nadien volgt er nog een belangrijke periode. "Ik zal dan de laatste fase van mijn revalidatie kunnen starten. Dank aan alle dokters, physio's en coaches om me hier doorheen te helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties