Mark Cavendish heeft goede raad voor ouders om snel fit te geraken
Redactie
| 2 reacties

Cavendish weet manier voor koppels met kinderen om fit te blijven

Mark Cavendish heeft goede raad voor ouders om snel fit te geraken
Foto: © photonews

Veel koersen heeft Mark Cavendish voor Bahrein-McLaren nog niet kunnen afwerken. Het is voor hem ook veel thuis zitten momenteel. Ondertussen is het wel kwestie om fit te blijven. Daar heeft de Brit overigens een goed trucje voor.

Mark Cavendish is vader van drie kinderen: Delilah, Frey en Casper. Vele ouders hebben hun kinderen nu bij zich omdat er geen lessen worden gegeven. Het is op zich al vermoeiend genoeg om zich met hen bezig te houden en dan blijft er weinig tijd over om zelf aan de fitheid te werken.

Cavendish heeft er toch iets op gevonden om de twee te combineren. "Negeer elke andere work-out om snel fit te geraken. Ik heb een idee dat wel de snelste manier moet zijn voor ouders om een mooi lichaam te krijgen. Elke keer als je 'mama' hoort, doe je een sit-up. Elke keer als je 'papa' hoort, ga je pompen."

Dit drie dagen doen en het komt volgens de topsprinter van weleer helemaal in orde. Zijn suggestie doet vermoeden dat hij en zijn echtgenote Peta Todd ook wel de handen vol hebben met hun kids.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties