Circus-Wanty Gobert werkt eigen virtuele finale Ronde van Vlaanderen af

Circus-Wanty Gobert werkt eigen virtuele finale Ronde van Vlaanderen af
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Er doen geen renners van Circus-Wanty Gobert mee aan 'De Ronde 2020', het initiatief van Flanders Classics waar profwielrenners het via BKool tegen mekaar gaan opnemen in een virtuele finale van de Ronde van Vlaanderen. Circus-Wanty Gobert heeft zijn eigen sessie op poten gezet.

Het zag klaarblijkelijk meer graten in een format waarbij de renners van de eigen ploeg het opnamen tegen andere gebruikers van BKool dan tegen andere professionele wielerploegen. Zes renners van Circus-Wanty Gobert waren hiervoor te vinden: de Belgen Jasper De Plus en Tom Devriendt, de Nederlanders Kreder en Lammertink, de Fransman Bellicaud en de Italiaan Pasqualon.

Zij downloadden allemaal de laatste 36 kilometer van de Ronde van Vlaanderen zoals BKool die voorziet en moedigden andere gebruikers aan om hetzelfde te doen en zo tegen elkaar te racen. Ze begonnen eraan om 10u deze ochtend.

De renners van Circus-Wanty Gobert kregen de zege wel niet cadeau. Op 15 kilometer van het einde lagen ze nog achter op een zekere Juan. De volledige race is te bekijken op de Facebookpagina van de ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties