Victor Campenaerts klopt... zijn vriendin en neemt leiding over van Toon Aerts
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Campenaerts doet beter dan Aerts en zorgt voor nieuwe toptijd in De Container Cup

Victor Campenaerts klopt... zijn vriendin en neemt leiding over van Toon Aerts
Foto: © photonews

In een nieuwe aflevering van 'De Container Cup' vond er wel een bijzonder duel plaats: Victor Campenaerts vs Fanny Lecluyse. Het was uitkijken wie van de geliefden het ging halen. Campenaerts bleek in vorm en zette zelfs de voorlopig beste tijd neer.

Tot nu toe had Toon Aerts die laten optekenen, maar Campenaerts deed nog ruim beter. Hij deelde zijn zevenkamp uitstekend in: altijd hield hij nog dat beetje overschot om nog ietsje extra te geven. Onder andere in het biatlon deed Campenaerts het erg goed door vier van de vijf keer raak te schieten.

LECLUYSE WINT 1 ONDERDEEL

De afsluitende drie kilometer fietsen was natuurlijk ook in zijn voordeel. Tijdens de bench press stak Campenaerts vijf kilo meer de lucht in dan zijn vriendin. Fanny Lecluyse was de eerste vrouwelijke deelneemster en kan er trots op zijn dat ze toch in één onderdeel de maat wist te nemen van haar lief: ze sloeg tien meter verder met een golfbal.

Uiteindelijk klokte Victor Campenaerts af op 10 minuten, 5 seconden en 43 honderdsten. Een nieuwe toptijd, want zo was hij nog acht seconden sneller dan Toon Aerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties