Ploeg van Ben Hermans gaat in coronatijd... op trainingskamp!

Ploeg van Ben Hermans gaat in coronatijd... op trainingskamp!
Foto: © photonews

Tijdens coronatijden is het voor de meeste renners gewoon op hun eentje hun fietstochten afmalen... maar niet voor iedereen. Voor renners van Israel Start-Up Nation was het verzamelen blazen in het land van de afkomst van de ploeg. Daar zijn ze zowaar begonnen aan een stage.

Het lijkt hallucinant tijdens deze coronacrisis, maar in Israël kan het blijkbaar: het is het eerste land dat opnieuw een wielerstage toestaat. Drie dagen na mekaar werken de renners intensieve ritten af in het noorden van Israël. Uiteraard is dit het eerste trainingskamp sinds de uitbraak van het coronavirus.

Er gelden natuurlijk wel strikte regels. Zo moet er aan social distancing gedaan worden en gebruiken zowel renners als ander personeel veelvuldig gebruik van mondmaskers. Er zal ook regelmatig de lichaamstemperatuur gemeten worden.

De ploegleider van Israel Start-Up Nation zien dit als de eerste stap richting hervatting van het seizoen. Bij de ploeg rijden de Belgen Jenthe Biermans, Ben Hermans en Tom Van Asbroeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties