Rohan Dennis nog altijd koning van de virtuele koers en blijft ploegmaats nipt voor in Ineos eRace Classic

Ook in Ineos eRace Classic is Rohan Dennis opnieuw de sterkste

Rohan Dennis nog altijd koning van de virtuele koers en blijft ploegmaats nipt voor in Ineos eRace Classic
Foto: © photonews

Rohan Dennis moet zowat de grootste liefhebber van virtueel koersen zijn, want de wereldkampioen tijdrijden is er ijzersterk in. Elke virtuele koers waar hij aan heeft meegedaan, heeft hij al gewonnen. Dat was in de Ineos eRace Classic niet anders.

Ineos hield nog eens een virtuele koers tussen alle renners van de eigen ploeg. In het wedstrijdbegin namen Castroviejo en Dennis al afstand. Ze bouwden met hun tweetjes al een mooie voorsprong uit van meer dan een minuut.

CASTROVIEJO STUIKT INEEN NADAT DENNIS HEM LOST

De kloof met de achtervolgende groep liep op en dus begon Froome daar het tempo te bepalen, echter tevergeefs. Dennis liet ondertussen Castroviejo achter. De moed zakte de Spanjaard in de schoenen, want hij werd ingehaald door Dunbar en Sivakov.

Die laatste twee bleven goed samenwerken en slaagden er toch in om het nog spannend te houden. De bonus van Dennis zakte eerst naar een halve minuut en later zelfs tot onder de tien seconden. Toch hield hij aan de finish enkele seconden over. Het waren zelfs nog Swift en Van Baarle die naar posities twee en drie reden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties