🎥 Thomas De Gendt daagt u uit: doe mee aan de Campognolo Ultra Challenge

🎥 Thomas De Gendt daagt u uit: doe mee aan de Campognolo Ultra Challenge
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Thomas De Gendt is een uitdaging nooit ver weg. Deze keer wil hij echter andere fietsliefhebbers aan te zetten om mee te doen aan een uitdaging, aan de Campognolo Ultra Challenge namelijk. Bedoeling is om er een lange dag en lange fietstocht van te maken.

De Gendt heeft op trainingsprogramma's gemerkt dat het maken van lange fietstochten wel populair is. "Ik zie heel veel ritten van 300 kilometer passeren. Als ze dat op een goede manier doen, met een goede training, dan juich ik dat alleen maar toe."

Deze nieuwe uitdaging krijgt dus de naam Campognolo Ultra Challenge mee. "Alle draaiende onderdelen komen van Campognolo", verklaart De Gendt. Hoe pakt men het volgens hem het best aan, zo'n lange fietsdag? "Een stevig ontbijt, koerskleren aan, drie koffie's achterover slaan, een toer maken van zes à zeven uur en 's avonds als het kan een soort van pasta-party houden. Dat zijn de mooie dagen."

Vervolgens schetst De Gendt de precieze opdracht. "Maak een fietstocht van 212 kilometer of meer. Post deze op de sociale media met de #CampognoloUltraChallenge en maak kans op een 12-speed Chorus group set." Het is nu aan zij die zich geroepen voelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties