Selecties stromen binnen voor Ronde van Burgos: Yates en Landa mogen zich tonen bergop, ook Cavendish rijdt mee

Simon Yates en Mikel Landa mogen klimmersbenen al laten zien in Ronde van Burgos

Selecties stromen binnen voor Ronde van Burgos: Yates en Landa mogen zich tonen bergop, ook Cavendish rijdt mee
Foto: © photonews

Steeds meer teams zijn klaar om aan de Ronde van Burgos te beginnen. Grote namen als Simon Yates komen daar in actie.

Mitchelton-Scott zal aantreden met een team vol talentvolle klimmers. Met onder andere voormalig Vueltawinnaar Simon Yates, Esteban Chaves die tweemaal op het podium stond in een grote ronde, Jack Haig die dit jaar al won in de Ruta del Sol en ook Mikel Nieve en Lucas Hamilton kunnen een aardig stukje bergop rijden.

Alex Edmondson geeft het team een optie voor de sprintersetappes en ook Chris Juul-Jensen gaat mee. Al zal Mitchelton-Scott dit toch vooral bekijken als een eerste test met het oog op de grote ronde, met name dan voor Yates en Chaves.

Bahrein-McLaren trekt met één vooruitgeschoven kopman naar de Ronde van Burgos en dat is Mikel Landa. De rest van de ploeg tijdt grotendeels in zijn steun, al is ook Mark Cavendish een opvallende aanwezige in de selectie. De Brit kan zich misschien nog eens smijten in een vlakke rit als hij zich goed voelt.

Voorts komen ook Pello Bilbao, Damiano Caruso, Eros Capecchi, Marco Haller en Heinrich Haussler aan de start voor Bahrein-McLaren. CCC kondigde ook recent zijn selectie voor de rittenkoers aan en trekt vooral de kaart Trentin. Lees er HIER meer over. Ook NTT heeft zopas bekendgemaakt met welke renners het gaat deelnemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere
13/02/2022 Brussel

Nieuwste reacties