Greg Van Avermaet hoopt zaterdag iets te kunnen betekenen in Milaan-Sanremo

Nils Wens
| 0 reacties
Greg Van Avermaet hoopt zaterdag iets te kunnen betekenen in Milaan-Sanremo
Foto: © photonews

Zaterdag staat Milaan-Sanremo op het programma. Uiteraard zullen enkele sterke renners op de afspraak zijn. Greg Van Avermaet is één van deze renners en hij hoopt een resultaat neer te kunnen zetten.

In een interview met de krant Het Nieuwsblad verklaarde Greg Van Avermaet dat de Strade Bianche en de Gran Trittico Lombardo goed waren om ritme op te doen. Er zou wel nog een beetje vermoeidheid spelen, maar dat moet tegen zaterdag opgelost zijn. De basisconditie is goed, meent Van Avermaet. Hij heeft enkel nog een paar wedstrijden nodig om helemaal top te zijn. 

Van Avermaet denkt ook dat het een meer open koers zal zijn nu ploegen slechts met zes in plaats van met zeven renners aan de start mogen komen.

Eerder liet Van Avermaet weten via een persbericht van zijn ploeg dat een hele shock was voor zijn lichaam dat de recente Italiaanse wedstrijden zich afspeelden in uitermate verschillende omstandigheden. Hij doelde hiermee vooral op de andere weersomstandigheden en het verschil qua parcours. Ook onderstreepte hij dat de benen inmiddels weer goed aanvoelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties