🎥 Remco Evenepoel klinkt alweer erg strijdvaardig: "We hebben alle tijd" en "Sterker worden dan ooit tevoren"

🎥 Remco Evenepoel klinkt alweer erg strijdvaardig: "We hebben alle tijd" en "Sterker worden dan ooit tevoren"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel verblijft momenteel in het AZ in Herentals. Het is zeker geen aangeslagen Evenepoel die daar in het ziekenhuis ligt. "De Wolfpack geeft nooit op", laat hij vanuit het hospitaal weten. Evenepoel zelf dus ook niet. Hij gaat alle tijd nemen om volledig te herstellen.

In een videoboodschap van Deceuninck-Quick.Step spreekt Evenepoel iedereen toe vanuit zijn ziekenhuisbed. "Ik wil enkel zeggen dat het heel goed met mij gaat momenteel. Ik heb een goede verplaatsing gehad naar een Belgisch ziekenhuis. Ik wil eerst en vooral alle mensen bedanken die mij gesteund en geholpen hebben, vanaf het moment van de val tot nu."

Omtrent het huidige wielerjaar moet Evenepoel zich geen illusies meer maken. Dat heeft ook het voordeel van de duidelijkheid: er kan nu gefocust worden op een volledig en grondig herstel. "Spijtig genoeg is mijn seizoen voorbij. Er is nu geen haast bij, we hebben alle tijd om een goede comeback te plannen."

Evenepoel wil ook al zijn fans bedanken. "Ik kon alle berichtjes niet beantwoorden, want het waren er zo veel. Ik zie alles wel. Weet gewoon dat jullie steun me raakt en me op een positieve manier helpt. De ploeg en ik denken positief en kijken al vooruit naar het volgende seizoen. We gaan alles doen opdat ik een betere renner kan worden en sterker kan worden dan ooit tevoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties