Lefevere maakt doel voor laatste Tourweek bekend en laat zich uit over Remco Evenepoel: "Zou dat liever hebben"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties
Lefevere maakt doel voor laatste Tourweek bekend en laat zich uit over Remco Evenepoel: "Zou dat liever hebben"
Foto: © photonews

Patrick Lefevere heeft met Deceuninck - Quick-Step geen slechte twee weken achter de rug in de Tour de France. Ritzeges, een aantal dagen in het geel met Alaphilippe en (voorlopig) ook nog de groene trui met Bennett.

"Ons doel is nu - als we in Parijs geraken - met Sam Bennett de groene trui pakken in Parijs", is Lefevere duidelijk in gesprek met Sporza.

"Daar gaan we alles aan doen. Hij wordt steeds beter, al kan een slechte dag altijd. De sprinters hebben het niet makkelijk, maar we gaan het Sagan ook nog lastig maken zoals hij ons."

Evenepoel

Remco Evenepoel ziet ondertussen een leeftijdsgenoot (Pogacar) strijden voor eindwinst in de Tour de France. "En dus vraagt Remco zich uiteraard af of hij de Giro niet moet overslaan en meteen voor een Tour de France gaan."

"Ik zou toch liever hebben dat hij het eerst eens probeert in de Giro. Maar we moeten ook kijken naar het parcours. Dit jaar is het parcours van de Giro uitzonderlijk met 4 tijdritten, in de Tour is er nu maar één", wil hij nog niet té ver vooruit kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties