Sloveen, die vierde werd in Luik-Bastenaken-Luik, is terug aan het trainen na zware val in de Vuelta: "Nu ben ik nog meer gefocust op volgend seizoen"

Matej Mohoric werkt hard aan zijn terugkeer

Sloveen, die vierde werd in Luik-Bastenaken-Luik, is terug aan het trainen na zware val in de Vuelta: "Nu ben ik nog meer gefocust op volgend seizoen"
Foto: © photonews

Matej Mohoric is terug aan het trainen. De Sloveen viel in één van de eerste ritten in de Vuelta en daarbij had Mohoric een schouderbreuk opgelopen. Nu is hij zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Matej Mohoric wil er staan volgend seizoen. In een filmpje dat hij gedeeld heeft met MatejMatjes op Twitter vertelt hij dat hij aan het genieten is van het naseizoen. Hij legt uit dat hij nog meer gefocust is op het komende jaar. 

"Ik wil jullie bedanken voor de leuke berichten na mijn crash in de Vuelta. Ik heb nog steeds spijt van de fout die ik daar gemaakt heb, waardoor ik de Vuelta niet kon uitrijden. Dat is het leven en nu ben ik nog meer gefocust op het komende seizoen. Mijn blessure is volledig hersteld en ik geniet van het naseizoen. Ik kijk uit naar volgend jaar", aldus Mohoric

Net geen podium in Luik-Bastenaken-Luik

Voor zijn val in de Vuelta was Mohoric aan een goed seizoen bezig. De 26-jarige renner van Bahrain-McLaren werd onder meer tiende in Milaan-Sanremo, derde op het Sloveens kampioenschap en vierde in Luik-Bastenaken-Luik. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties