Albert koppelt voorwaarde aan de kans dat Van Aert BK niet wint
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Albert denkt dat Van Aert enkel te kloppen is op BK als zijn zoon snel geboren wordt

Albert koppelt voorwaarde aan de kans dat Van Aert BK niet wint
Foto: © photonews

Is Wout van Aert te kloppen op het BK? Het is een vraag waar ook Niels Albert zich over buigt. Die ziet het niet meteen gebeuren, tenzij de geboorte van Wouts zoon niet meer op zich laat wachten. Wel is Albert blij dat Iserbyt aan de start komt.

"Wout van Aert kan het BK verliezen, zeer zeker, maar dan moet de concurrentie wel hopen dat zijn zoon nu geboren wordt en dat Wout nog vier of vijf slechte nachten heeft. Want enkel een niet-frisse Van Aert is zondag te kloppen", zo redeneert Niels Albert in zijn column in Het Laatste Nieuws. "Anders zal er weinig aan te doen zijn. Tenzij de concurrentie boven zichzelf uitstijgt."

PLOEGENSPEL

Albert ziet wel enkele mogelijkheden daartoe. "Meulebeke is een snelle cross en dat leent zich om het ploegenspel te spelen. Als de mannen van Mettepenningen zich als blok presenteren, kunnen ze iets betekenen. Op een BK moet je alles uit de kast halen. Daarom moet Iserbyt zeker starten."

Albert legt uit waarom Iserbyt alles op alles moet zetten op dat BK. "Het heeft geen zin dat hij zijn elleboog spaart voor het WK: het is naïef om te denken dat het daar kan lukken. En voor de laatste manche van de X2O-trofee moet hij het niet doen. De mensen tellen alleen de titels en de truien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties