Roger honderduit: "Draag twee mondmaskers over elkaar" en "Zonder hen kijk ik amper naar de cross"

Roger honderduit: "Draag twee mondmaskers over elkaar" en "Zonder hen kijk ik amper naar de cross"
Foto: © photonews

Zoals Roger De Vlaeminck zijn er geen twee, zoveel is duidelijk. De gewezen veelwinnaar heeft over alles een mening.

Roger De Vlaeminck probeert zich te soigneren, maar geeft toe dat de coronacrisis ook op zijn gemoed werkt: "Ik drink redelijk veel water, maar ik eet ook wat meer en ben al twee kilo bijgekomen. Een beetje uit verveling", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik laat me zeker wél inenten tegen het coronavirus. Tot dan zal ik me aan de maatregelen houden. Ik draag zelfs twee mondmaskers over elkaar, omdat ik graag geloof dat het me des te beter beschermt. Ik ben bang, jong."

Behoedzaam

De Vlaeminck lag eind 2019 al in het ziekenhuis: "Zonder Peggy was het gedaan geweest toen. Dat maakt een mens behoedzaam en alert", geeft hij vrijuit toe. En ondertussen probeert hij zijn tijd te passeren thuis met naar televisie kijken.

Murdoch Mysteries hoort daarbij, maar natuurlijk ook de cross. Al is daar een premisse bij: "Ik durf het bijna niet te zeggen, maar als Wout en Mathieu er niet bij zijn, dan kijk ik amper. Ik beleef er te weinig plezier aan. Zonder hen is de cross minder aantrekkelijk, ze spelen met de pedalen en amuseren zich in het veld. Ze zijn veel beter dan de rest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties