Geplaagde Lotto Soudal-renner mag 60(!) dagen na valpartij eindelijk uit ziekenhuis: "Het is zo'n opluchting"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kamil Malecki 60 dagen na zijn valpartij ontslagen uit het ziekenhuis

Geplaagde Lotto Soudal-renner mag 60(!) dagen na valpartij eindelijk uit ziekenhuis: "Het is zo'n opluchting"
Foto: © photonews

Dan eindigt het verhaal bij CCC, vind je met Lotto Soudal een nieuwe ploeg, ben je gemotiveerd om een nieuw avontuur aan te gaan... en kom je op training zwaar ten val. Dat is het verhaal van Kamil Malecki. Gelukkig is er nu ook eindelijk goed nieuws voor hem.

Lotto Soudal laat via sociale media weten dat Malecki woensdag ontslagen is uit het ziekenhuis. Exact 60 dagen, twee volle maanden dus, nadat hij op training was ten val gekomen. Die hele tijd heeft hij in het ziekenhuis geleden. De opgelopen kwetsuren waren er dan ook naar: Malecki had een bekkenbreuk en een sleutelbeenbreuk opgelopen.

Nu is hij dus eindelijk weer thuis. "Het is zo'n opluchting om het ziekenhuis te kunnen verlaten. Ik ben blij dat ik weer herenigd ben met mijn familie." Malecki beseft wel dat dit niet betekent dat hij zeer gauw een wielerwedstrijd kan rijden. "De lange weg naar herstel kan nu echt beginnen."

In ieder geval is de motivatie aanwezig om volledig te herstellen en er dan weer tegenaan te gaan in de koers. "Mijn doel is om sterker terug te komen dan voordien", zegt de 25-jarige Pool, die een contract voor twee jaar tekende bij Lotto Soudal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties