Wellens volgt zelfde programma in seizoensbegin dan Gilbert en doet er dan nog Strade Bianche bij

Wellens volgt zelfde programma in seizoensbegin dan Gilbert en doet er dan nog Strade Bianche bij
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook van Tim Wellens is nu bekend met welke wedstrijden hij 2021 gaat inzetten. Zijn programma op korte termijn lijkt bijzonder goed op dat van Philippe Gilbert. Met dat verschil dat er al zeker nog één wedstrijd bijkomt en dat is de Strade Bianche.

Lotto Soudal heeft onlangs het programma van Philippe Gilbert vrijgegeven en doet nu hetzelfde met dat van Tim Wellens. Beide schema's lijken enorm veel op mekaar. De GP Marseillaise, de Ster van Bessèges en de Ronde van de Provence: het zijn drie Franse koersen die ze allebei zullen rijden.

Nadien komt de Omloop Het Nieuwsblad eraan, de opener van het Vlaamse wielerseizoen. Deze eendagskoers meegerekend zijn er dus al vier wedstrijden waar Gilbert zeker aan de start zal staan. In het geval van Wellens zijn er dat vijf.

Hij gaat immers ook nog de Strade Bianche rijden. Die staat op 6 maart op de wielerkalender. Het mag niet verwonderen dat Wellens ook op de afspraak is in deze wedstrijd. In 2017 eindigde hij derde en stond hij dus al op het podium in Siena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties