🎥 Van de terugkeer in het peloton van Thomas tot een tevreden Italiaans duo: een blik achter de schermen bij Ineos

Ineos laat een blik achter de schermen zien in de Ster van Bessèges

🎥 Van de terugkeer in het peloton van Thomas tot een tevreden Italiaans duo: een blik achter de schermen bij Ineos
Foto: © photonews

De Grenadiers van Ineos zijn prima begonnen aan het nieuwe wielerseizoen met twee ritzeges in de Ster van Bessèges. Het was beide keren dezelfde renner die voor de overwinning zorgde: Flippo Ganna. Al is elke zege ook het resultaat van het collectieve werk.

Bij Ineos willen ze u gerust een kleine blik achter de schermen geven van hoe dat collectief zich opstelt tijdens en naast de koers. In een video van bijna vier minuten zie je hoe ze bij Ineos de Ster van Bessèges beleefden. Onder andere Geraint Thomas komt aan bod. De Welshamn reed zijn eerste koers van het seizoen.

Dat was niet alleen voor hem het geval. ook voor Filippo Ganna. In het filmpje is onder andere te zien hoe hij reageert na zijn eerste overwinning. Die behaalde hij door aan te vallen en dat is misschien nog wel belangrijker. Bij Ineos willlen ze dit seizoen een andere, offensievere manier van koersen hanteren.

Aan het einde komt ook sportdirecteur Matteo Tosatto aan het woord. Ook hij is uiteraard zeer te spreken over de prestaties van zijn landgenoot en van de andere renners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties