Remco Evenepoel helemaal klaar om te pieken naar de Giro: "Niets houdt mij nog tegen"

Jelle Heyman
| 0 reacties
Remco Evenepoel helemaal klaar om te pieken naar de Giro: "Niets houdt mij nog tegen"
Foto: © photonews

Het duurde wat langer dan verwacht voordat Evenepoel opnieuw de fiets op mocht na zijn val in de Ronde van Lombardije. Maar de jonge wolf lijkt nu echt klaar om aan zijn seizoen te beginnen.

Evenepoel, nog altijd maar 21, trok deze week naar Tenerife op hoogtestage. De renner van Deceuninck-Quick.Step liet op sociale media weten dat nagenoeg alles in orde zal komen.

"Dit was een belangrijke week, na het testen in de Bakala Academy en een nieuwe scan, kan niets me nog tegenhouden om het seizoen voor te bereiden", klinkt het bij Evenepoel voordat hij iedereen bedankt voor de geleverde inzet. "Mijn voeten opnieuw op de pedalen, mijn gezicht in de wind en op volle snelheid in de juiste richting", besluit hij.

Evenepoel zal zonder koersdagen normaal aan de start van de Giro staan op 8 mei, binnen twee maanden. Daarna gaat hij naar de Olympische Spelen waar hij al zeker zal meedoen met de tijdrit. Van de Spelen trekt Evenepoel naar Spanje om met de Vuellta zijn tweede grote ronde van het seizoen te rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2021 Iowa
21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol

Nieuwste reacties