Rémi Cavagna blijft met een kater achter nadat hij ritzege én geel op een haar na mist

Rémi Cavagna ontgoocheld nadat hij net naast ritzege en gele trui grijpt in Parijs-Nice

Rémi Cavagna blijft met een kater achter nadat hij ritzege én geel op een haar na mist
Foto: © photonews

In je thuisland in de WorldTour een ritzege boeken én de gele trui veroveren: Rémi Cavagna was er o zo dicht bij. In zijn trui van Franse kampioen reed Cavagna in Parijs-Nice een snellere tijdrit dan kleppers als Roglič en Dennis. Eén man ging nog sneller dan hem.

Wat het zo zuur maakte voor Cavagna, was dat het verschil tussen hem en ritwinnaar Stefan Bissegger niet eens een seconde was. Hun gemiddelde snelheid was exact hetzelfde. In het klassement is Bissegger dan ook nog eens de nieuwe leider.

Met Cavagna dus ook hier op een tweede plaats in dezelfde seconde. Dubbele winst voor Bissegger, niets voor Cavagna. Voor hetzelfde geld was het omgekeerd. De Fransman van Deceuninck-Quick.Step staat na zijn sterke prestatie in Gien met lege handen.

Fier op zijn prestatie mag hij natuurlijk wel zijn en dat probeerde hij ook naar boven te laten komen in zijn reactie op sociale media. "Ergens tussen tevredenheid en ontgoocheling", schrijft hij. Het huilen zal hem wel nader staan dan het lachen. Ook de foto die Cavagna erbij plaatst, spreekt boekdelen. "Ik heb alles gegeven", besluit de Franse kampioen tijdrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties