Selecties Catalonië: Serry en Devenyns de Belgen bij Deceuninck-Quick.Step, Ineos neemt zijn sterren mee

Selecties Catalonië: Serry en Devenyns de Belgen bij Deceuninck-Quick.Step, Ineos neemt zijn sterren mee
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Ronde van Catalonië verwelkomt vanaf 22 maart het peloton. Deceuninck-Quick.Step en Ineos, toch niet de twee minste ploegen uit het peloton, hebben hun selectie voor de rittenkoers af. Twee Belgen gaan kopman Almeida ondersteunen bij de Wolfpack, Ineos start met een hele hoop sterren.

Voor twee landgenoten is er plek in de selectie van Deceuninck-Quick.Step: Pieter Serry en Dries Devenyns. Het team weet uiteraard wat het aan deze nuttige werkkrachten bergop heeft. Op het bergachtige parcours mag João Almeida zien hoe ver hij kan geraken. 

Ook James Knox en Fausto Masnada zullen op het parcours van de Ronde van Catalonië zeker hun ding kunnen doen. Rémi Cavagna, vorige week in Parijs-Nice nog dicht bij zijn eerste overwinning van het seizoen, en Josef Černý zullen ook van start gaan voor Deceuninck-Quick.Step. 

Bij Ineos trekken ze een hele lading sterren open die de koers bergop wel eens in handen kunnen nemen. Met Richard Carapaz en Geraint Thomas zet het twee groterondewinnaars in. Ook Richie Porte en Adam Yates behoren tot de berggeiten van de ploeg. Jonathan Castroviejo, Rohan Dennis en Luke Rowe maken de selectie compleet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties